Početna stranica - Radio Balkan EU!
Radio Balkan EU | by Nelle,Master Dizajn

Sponzori:

Kako je sve počelo?

Text editovan 09.01.2014.
Sve je počelo slučajno. Radio Balkan EU je počeo sa radom prije nekoliko godina, a na samom početku brzo je stekao veliku popularnost ,te smo ostali i dalje zbog VAS! Radio Balkan EU (u daljnjem text RBEU)>> RBEU je počeo sa jako malo članova ,tačnije RBEU su činili samo vlasnici radia ,i neki prijatelji koji su povremeno vodili program radia, ali pošto je zainteresovanost za radio bila velika ,nismo stali na tome ,od tada smo birali samo najbolje ,najkvalitetnije voditelje iz cijelog svijeta, te tako činili sve bolji i bolji tim radia. Počeli smo sa najobičnim radio serverom i sa minimalnim web sajtom ,ali slušanost se je povećavala iz dana u dan ,te smo morali da mjenjamo server ,a i sa serverom smo promjenili i web sajt. To je bilo uredu za neko vrijeme, s' tim što smo našli odgovarajuće voditelje ,skupili najbolju raju koja zaslužuje više, evo nas danas smo tu. Za vas smo uložili dosta truda i sredstava ,te tako za vas napravili maximalno funkcionalan web sajt sa seo i mobile optimizacijom. Koristimo najkvalitetniji JAVA chat ,i radio server sa 128 kbps originalnog zvuka. Ovo nisu samo riječi RBEU nikada ne staje zahvaljujući vama. Sva sredstva od sms poruka skupljaju se ,i nakon nekog vremena ulažu u nešto novo ,nešto kvalitetnije i nešto vrhunsko tako da za svakoga bude po nešto. RBEU će za vas učiniti sve ,tako da u buduće možete da očekujete još,još i još! Naš tim radia Vam stoji na raspolaganju 00-24 sata ,te zbog vas naš program ne prestaje NIKADA ,i sve dok ste vi tu ,tako će i ostati! U slučaju da imate neke poteškoće ,neke probleme sa bilo čim putem kontakt forme na opciji kontakt možete kontaktirati našeg web administratora koji će vam odgovoriti ,te pomoći u najkraćem vremenu. Za Vas smo našli najkvalitetnijeg web administratora na našem područiju koji je krajnje odgovoran i profesionalan ,te zbog velike traženosti nekada odgovor morate pričekati.

Sa čim raspolažemo?

Studio i režija (administracija)
Studio i režija Zbog velikog broja slušaoca ,zbog velikog broja chatera, mi smo se spremili koliko smo mogli. Naš mali studio ,ali studio sa novom tehnologijom nudi nam široke mogućnosti administriranja radiom i chatom ,a tu je i naš web administrator koji će se potruditi da na našem sajtu sve funkcioniše u najboljem redu.

>Studio<

Slike našeg skromnog studia Postavljene slike su informativnog karaktera i kao takve su u vlasništvu Radija Balkan EU. Svako kopiranje slika bez odobrenja vlasnika se smatra kao krađa intel. sadržaja ,i kao takvo podložno je eventualnoj tužbi. Budimo ljudi ,ne kradimo! Slikajte svoj studio ako ga imate ,ne kradite naše slike. Ako nemate studio neka Vam ovaj naš ,skromni studio bude kao ambicija da i Vi napravite nešto identično. Mislimo da je bolje igrati FAIR PLAY ,jer sa kradljivcima izlazimo na kraj expressno! Uživajte! Vaš Radio Balkan EU!